Prosím poraďte mi ,nebo se pochlubte s vaším tréninkem přes zimní období,nechci totiž začínat pak od nuly ,a zas to nechci přepálit přes zimu .
Prosím poraďte mi ,nebo se pochlubte s vaším tréninkem přes zimní období,nechci totiž začínat pak od nuly ,a zas to nechci přepálit přes zimu .
to by me taky zajimalo..ja prez zimu plavu,bezkuju,bikuju a obcas si zabeham..
letos planuju opet 2× tejdne bazen,2× tejdne posilovna/telocvicna a tak 2× tejdne (weekend) kolo v nizkych tepech (do AP). musim si latku nasadit trochu vejs, abych mel z ceho slevovat:))
Chvíli klidu a nic nedělání, to je na zimní přípravě nejkrásnější ;) Jinak hlavně doplňkové sporty, plavání, lyže, běžky, možná se půjdu prkrát mrknout na spinning (ale to vážně jenom pro hec), a pak určitě válce, válce, válce.. fuj to mě to na jaře zase nebude bavit ;)
nevíte kde by se dal sehnat nějaký plán pro zvýšení kondice a připravu na další sezonu nebo tak něco?
Něco najdeš na http://www.kpo.cz/…ziologie.htm
2× týdně posilovna, alespoň jednou za týden bike (pohodové ježdění po sněhu; jenom tak, aby neotupily reflexy a neodvykl si zadek) a nějaký ten bazén. Ale taktně upozorňuji – NEJSEM závodník …
2×bike-2 az 3hod cesta (AP) 2×beh-30 az 45 min 1×posilovna
ačkoliv se na mě někteří asi pěkně smlsnou, 2×-3× týdně spinning … je to o volným čase :o)))
ale netvrdím, že to beru jako plnohodnotnej tréning, spíš je to o tom, že nějakej pohyb potřebuji a tohle mě celkem sedí (spinning), pokud je tam dobrá parta a hudba co Ti sedne ?! :o)
Carving…co nejčastěji to jde:-)
Kdyz nesezenu nejakej florbalovej tym, tak to vidim na bazen, 2× tejdne spinning,mozna pudu popobehnout do parku, o vikendech bike – spis pro dusevni klid a trochu techniky. Este rozmejslim trenazer…
jak si na tom z casem? kdy bychom se mohli projet? ja teda zatim bike nemam ale bude…asi tak za 5dni?:)
Muzem o vikendu – jestli bude pocasi… V tejdnu moc nestiham. Nebo pak klidne pozdejc.
se nejak ece dohodnem… chtel bych najet jeste neco do zimy, pak v zime bych chtel jezdit o weekendech pr techniku, radost z jizdy aa trochu pro trenink:)
Jo nejak tak. Zimaka nemam a tak to nechci nejak moc zrasit este pred sezonou. Co nakonec vybral za bike? Aby ti to pres tu zimu nezrezlo! :-))
no proto jen o weeku… a hlavne nekde, kde se nesoli= priroda-tocna..... vyhral sfinx mattarone- vidle nevim mozna maraton race??????
Neco jako ma Kristian… :-) Maratonka se mi taky libi (jako jedina Marzocha) Este bych uvazoval o Foxce nebo pevnou a pockat na Rebu…
a vlastne tady este DDD
ja uvazuju jen o maratonkach, fox a pokoukavam po blackovi:) ale ta maratonka je dokonala jen, kdyby mela 10cm misto 8cm:/
Koukni na tu na koloshopu. Ta je v poho.
vim vim o ni asi 2 den –13458?± ja chci model 2005:) jina je to to kolo co ma kristian:) teda jen ram ja tam budu mit sram 9…
Ty budes mit Mattarone?
jo… a mozna maratone k matarone:)
pak si zaskaces a budes mit makarone:-((
to by bylo hard core:/ myslim ze to bude naopak super:) lehky lec uciny:)
V pohode. Osidis nejaky komponenty a koupis svarecku… :-))
a razem z toho bude full:))