Dotaz – poznáte nějak výrazně na fullu rozdíl mezi šířkou pláš?ů 1,9 a 2,1? Neberu v potaz váhu, ale myslím jízdní vlastnosti. Dík
Dotaz – poznáte nějak výrazně na fullu rozdíl mezi šířkou pláš?ů 1,9 a 2,1? Neberu v potaz váhu, ale myslím jízdní vlastnosti. Dík
jistě že jízdní vlastnosti sou znát. Vlastnoručně vyzkoušeno.
Tenký gumy už bych si na kolo nedal! Z těch tlustejch jsou Pythony dost brahý a vydrží málo, zatím to vypadá že příště koupím 2.0" Maxxise TT nebo MiMo. WTB Motoraptor na bláto … a šmytec.
Maxxisi odchází taky brzo, já teď vozím WTB WeirWolf a jsem snima zatim spokojen, už přes 1500 a sjetý tak ze 2/3. Navíc se mi i líbí jejich vzorek a je to 2,1
Ale Maxxis je o dost levnější! :o)
No to mi nepřije, maxxise maj tak za 490,– v bikeexpertovi, což WTB maj za 590,– u dukelských hrdinů v ebyciklu nebo jak si říkají, ale jefakt že možná sem těm maxxisum přidal 100, že stojí jen 390,–:)
tenky nebo ouzky ?
Jaký?
No nevím, asi myslel šířku, nebo dýlku?:)
Délka není vše :o) Motoraptory jen 2,1", zatím ho mám jen na předku, ale bahno by to chtělo i na zadní kolo.
Jestli chceš na zadní kolo bahno, stačí říct, přije? mi sem, a já nějaký na zahradě najdu a hodim na zadní kolo.:)
Nějak mi uteklo „na“…
To máš s těch slepic, to je samý „na na na pipi, poď papání“
Hele, nestarej se a raději dej králíkům.
(c:=
Jo, jde poznat rozdíl i 2" proti 2,1" Jinak tlumí Míň drží Náchylnější k průrazu
Některý pláště 2.0" jsou tlustší než jiné 2,1" nebo dokonce 2,3"! Jinými slovy, Larsen TT 2.0" je zhruba sejný, ne-li větší než Conti Vertical (bez špuntů) 2,3". Z-Max 2,1" je proti němu nudle, taktéž proti Pythonu 2.0".
A co třeba Innovader? Je to taky 2.0", ale ještě jsem ho neviděl srovnávanej s ničím… A jak je na tom s odolností?
pravdu dis
mám WTB nanoraptor 2.0 a moc balón to teda není :-( Prodává někdo samotný pláště Bontrager ?
Pravda..např. SPECIALIZED ROLL-X race 2,0 jsou dost slušný balóny a i super držej. I když teď je mím favoritem KENDA Cortez 2,4 :-)
Ty jezdíš Cortezy? Jaký jsou? Přemýšlím o nich, váží cca 700 gramů, ale to je v pořádku, jsou to balóny jako prase.
Hmmmm. Tak jsem si koupil Zmaxe 2,1 osadil a v sobotu vyzkousim. Jsem na to zvedav. Na pevnym ramu byl ten rozdil dost znat, tak uvidime co na fullu.